Makey Makey: la placa electrònica “màgica”!!

Sens dubte el dia més lluminós del nostre projecte va ser quan els alumnes van poder treballar amb el portàtil, la placa electrònica Makey Makey i la interfície de conductivitat que havien creat. La pràctica que havien de realitzar consistia en utilitzar la programació de sis notes d’una escala musical interpretada amb piano mitjançant l’Scratch. La programació, molt simple, ja la tenien assumida i en dos minuts ja la tenien a punt. Els passos següents consistien en entendre com havien d’instal·lar la placa i com connectar-la correctament amb la interfície.

Fent sonar les notes.

En aquesta imatge la col·locació de les pinces  no és correcta.

Aprenent a fer les connecions.

Algú està experimentant massa amb les pinces.

Preparant les conneccions.

Tot ben entès.

Després d’aquesta pràctica els alumnes van començar a experimentar. Alguns grups van començar a programar jocs molt senzills que implicaven moviment de les imatges mitjançant la programació de l’Scratch. En les properes publicacions mostrarem alguns exemples de les creacions dels nostres alumnes. Seguim!!

Leave a comment

Your comment